TULEVAT KOULUTUKSET

 

HUOM!
Koronavirustilanteesta johtuen järjestämme toistaiseksi koulutukset verkko- sekä lähiopetuksina tilanteen mukaan aina niiltä osin kuin se on mahdollista ja turvallista.

Esimerkiksi järjestyksenvalvojan kertauskoulutukseen kuuluva kiinniottotarkastuksen harjoite tulee Poliisihallituksesta varmistetun linjauksen tai asetuksen mukaisesti tehdä ehdottomasti aina lähiopetuksena. Poliisihallituksesta varmistetun linjauksen/asetuksen mukaisesti myös ensiapu- ja voimankäyttöosuudet tulee kouluttaa lähiopetuksena.

 


Kursseja tulossa kevään aikana, seuraa tiedotustamme tällä sivustolla sekä Facebookissa!


TULOSSA:

Tapahtumien järjestäminen, tapahtumaturvallisuus, verkko-opetus

Tapahtumien järjestämiseen ja tapahtumaturvallisuuteen liittyvä koulutus, jossa käydään läpi tapahtumanjärjestäjän vastuita, oikeuksia ja velvollisuuksia. Oli tapahtuma minkä kokoinen tahansa, tapahtuman järjestäjä on aina ensisijaisesti vastuussa tapahtumasta ja sen turvallisuudesta.

Mitä ne käytännössä ovat ja tarkoittavat, niihin saa vastauksen tässä koulutuksessa. Koulutuksen ajankohta sovitellaan ilmoittautuneiden kesken.  Koulutus järjestetään verkko-opetuksena.

 


VERKKOKOULUTUKSET:

Osallistuminen verkkokoulutuksiin on helppoa Microsoft Teams ohjelmalla tietokoneella tai tabletilla. Puhelimen käyttöä ei suositella, mutta sekin on mahdollista.

Microsoft Teams ja Skype ovat ilmaisia ohjelmia, eikä niiden käyttö aiheuta kustannuksia sen käyttäjälle. Ohjelmat pääset lataamaan tästä (Microsoft Teams) tai (Skype) . Annamme tarvittaessa myös teknistä tukea. Ohjelmia voi käyttää myös palvelimelta lataamatta niitä koneelle.

Emme suosittele, että Teamsin tai Skypen äärellekään kokoontuu isoja ihmisryhmiä, mutta esimerkiksi samassa taloudessa asuvat voivat osallistua kursseille saman yhteyden kautta.

 


 

Kurssi- ja koulutustietoja päivitetään koko ajan mutta voit myös tiedustella lisää soittamalla tai sähköpostilla!

Tiedustelut ja ilmoittautumiset puhelimitse tai sähköpostilla: p. 0400-600 902 tai hakulinen.jukka@outlook.com

 


 

Huom! Muistathan, että järjestyksenvalvojan kortin uusimista pitää hakea kortin voimassaoloaikana jos olet käynyt aikanaan peruskurssin ennen 01.03.2007. Älä siis päästä korttiasi vanhaksi! Suosittelemme joka tapauksessa hakemaan uutta korttia vielä edellisen ollessa voimassa.